Lesbian Vampire Killers (2009)

5

20/07/2009 by DiBot

Rating:
Category: Movies
Genre: Horror

Lesbian Vampire Killers is a 2009 British comedy horror film which stars James Corden and Mathew Horne. It is written by Stewart Williams and Paul Hupfield, produced by Steve Clark-Hall and is directed by Phil Claydon.

In a rural town of England, their women having been enslaved by the local pack of lesbian vampires thanks to an ancient curse, the remaining menfolk of a rural town send two hapless young lads out onto the moors as a sacrifice.


Apa yang penonton harapkan dari sebuah film yang berjudul Lesbian Vampire Killers?, cewek-cewek sexy yang cinta sesama, yang kebetulan adalah vampire dan tentu saja sekumpulan orang yang jadi pembunuh mereka…tapi jangan harapkan cerita yang masuk akal dan menarik dari film ini.

Tapi mungkin cuma di film ini aja bisa ditemui kondom berisi air suci sampai darah vampire yang berwujud sperma….well at least…disini itu vampire benar-benar vampire…nggak gemerlapan apalagi pergi sekolah di pagi hari.

Judul yang sangat menjual ini sayangnya tidak diikuti dengan cerita yang menjual pula, lawakan garing dan adegan-adegan nakal yang jarang…akhirnya sukses membuat gue tertidur pulas.


Buat yang mengharapkan film ini bisa semenarik dan bisa jadi the next Shaun Of The Dead…well..masih jauh dari kenyataan deh.

5 thoughts on “Lesbian Vampire Killers (2009)

  1. huahahahha…
    tetep ya itu jadi perbandingan…hahahah

  2. fickle boon says:

    ini di lapakan apa donlot Di?

  3. DiBot ! says:

    dua kali kiamat juga itu yg dibahas

  4. DiBot ! says:

    lapak (tapi subtitlenya ngaco banget), untung aja kgk ngedonlod…

  5. andy wirawan says:

    gue donlod.. haha sampah…., tapi efeknya lumayan niat banged lah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Recent Posts

Categories

%d bloggers like this: