Kalo Guy Ritchie Jadi Cerai…Maka…

17

13/11/2008 by DiBot


come on…Mr. Ritchie DUMP HER!!! and make more excellent movie!!!!

17 thoughts on “Kalo Guy Ritchie Jadi Cerai…Maka…

  1. fickle boon says:

    buseeeeeeeeeeettt…
    hina banget!!!
    kesian anaknya

  2. DiBot ! says:

    Madonna gitu lho…

  3. TJ Sudirman says:

    itu maksdnya selama pergi itu doang kan? ga tiap hari?

  4. DiBot ! says:

    kalo melihat dari biasanya sih selama visitation aja kaya'nya

  5. begh…,apa2an itu….ternyata si madonna…ckckc

  6. fickle boon says:

    mending gw jadi anak Raja Minyak Kuwait daripada anaknya Madonna 😛

  7. DiBot ! says:

    yaa apapun sih enak…selama nggak disuruh nonton

  8. fickle boon says:

    emang jelek yah?
    belum ntn nih

  9. Oki Keren says:

    they must be kept to their cages as long as they're in london.

  10. DiBot ! says:

    ada yang mau nonton ??

  11. DiBot ! says:

    and send thier mother to the dogs…kayak di Snatch…yummy!!!

  12. DiBot ! says:

    kalo nggak seru mah bukan selebriti hehehe…

    emang disono belon seru beritanya?

  13. Erwin Sagata says:

    Yang paling narsis ini: At bedtime, Guy should read David the English Rose books Madonna wrote. Ih… so scary…. 😦

  14. tommy tindo says:

    that b***h madonna….

  15. isaac mister says:

    omfg…
    ini film either emg jelek bgt atw akting si madonna yg bkn ni film jelek.
    yg ada gw kpgn nusuk mata gw pk pensil ntn ini…
    ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Recent Posts

Categories

%d bloggers like this: