Hancock (2008)

13

16/09/2008 by DiBot

Rating:
Category: Movies
Genre: Action & Adventure

It tells the story of a vigilante superhero, John Hancock (Smith), from Los Angeles whose reckless actions routinely cost the city millions of dollars. Eventually one person he saves, Ray Embrey (Bateman), makes it his mission to change Hancock’s public image for the better.

Sedih juga menyaksikan Will Smith semakin memperlebar kuburan untuk karirnya. Nggak heran setelah film ini Will Smith dengan lantang bilang bahwa ia pernah ditawari peran Superman dan pada akhirnya Captain America…yeah…he’ll say anything to save his carreer…

Dan aneh melihat Charlize Theron yang rupanya tidak belajar dari kegagalannya sewaktu di Aeon Flux.

Sebuah film yang sama sekali TIDAK perlu untuk dibuat, pelecehan terbesar pada genre superhero.

13 thoughts on “Hancock (2008)

  1. Oki Keren says:

    mwahaha! kejem bener, dul. 😀

  2. Huahahahaha… kacau!

  3. Bimo Pribadi says:

    tapi THERON CANTIK!

  4. hell rider says:

    aku suka adegan “your head in his ass”

  5. Siska WP says:

    sabar2 aja yaaaaaaaaaaaaaaaaa

  6. DiBot ! says:

    bah…disini doi mengecewakan…kusam gitu tampangnya…

  7. DiBot ! says:

    cuma itu aja yang jadi highlight film ini, selebihnya…nothing…

  8. DiBot ! says:

    iya bahaya nih film bisa merusak puasa…

  9. DiBot ! says:

    lebih kejam mana gue apa will smith yang memproduseri film ini…

  10. Oki Keren says:

    maklum, dul. abis tiap film komik dilewatin mulu, akhirnya bikin sendiri. 😀
    mending nonton love guru aja, mariska hargitay. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  11. Leny Latifah says:

    hancock: “goodjob!!”

  12. setuju 100 persen !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Recent Posts

Categories

%d bloggers like this: